Recenze: L'Oréal Paris micelární voda Sublime Soft

21. února 2014 v 20:13 | sarah-lee |  Recenze
Potřebovala jsem nutně nový odličovač a micelární voda mi byla doporučena kamarádkou..četla jsem na ni i spoustu recenzí a musím jenom chválit..

Co slibovala?
Micerální voda odličuje stopy make-upu či nečistot z boličeje, očí a rtů a zklidňuje pleť v 1 kroku. Je vhodná i pro citlivou pleť. Bez parfemace což znamená, že neobsahuje žádný alkohol. Nanáší se ráno a večer pomocí vatového tampobu bez námahy a oplachování. Zlepšuje kvalitu pleti, která je zklidněná a chráněná před podrážděním.

Co dodržela?
Micerální vodu použivám ráno a večer. Jelikož je bez alkoholu, tak mi naprosto nejvíc vyhovuje, protože neštípe i když si odličuji oči. Odstraní během chvilky všechen make-up a když si ho nanesu mám pocit, že trošku lepí. Což potom zmizí a pleť je krásně hebká. Velmi doporučuji už jenom protože je bez alkoholu.






jednoduché otvírání a nanáší se na vatový tampon...
Hodnocení 9 z 10
Cena 120 Kč

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Fondness ♥ Fondness ♥ | Web | 21. února 2014 v 21:38 | Reagovat

Hezký tip!Viděla jsem jí několikrát. Já používám teď Micerální vodu od Biodermy-trochu jiná cena..ale chtěla jsem něco zkusit z lékárny .. potřebuju na pleť.Chtěla bych mít taky tu hezkou jemnou pleť.Bohužel mě trápí rozšířené pory a sem tam akné :( :(

2 LexiChris LexiChris | E-mail | Web | 21. února 2014 v 22:45 | Reagovat

Kolik tě stála ta vesta? Vypadá fakt pěkně a věřím, že jsi z ní stejně ráda:-)..Aha chudák to jí nezávidím, aby někomu vypadali vlasy není to nic příjemného znám to i když mě vypadávají ale mám je pořád na hlavě:-)

3 Belli- Rose Belli- Rose | E-mail | Web | 21. února 2014 v 22:49 | Reagovat

Já naštěstí nic takového nemusím používat, jelikož make-up nenosím, ale je to skvělá recenze:)

4 sweety-lollipop sweety-lollipop | 22. února 2014 v 13:59 | Reagovat

Bez alkoholu som mala jednu podobnú ale tá mi nevyhovovala..pleť bola po nej priam až suchá...ale vyskúšam aj túto teda,, :)

5 sarah-lee sarah-lee | Web | 22. února 2014 v 14:22 | Reagovat

[4]:vyzkoušej, já jsem spokojená :)

6 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | E-mail | Web | 22. února 2014 v 15:08 | Reagovat

O téhle micelárce jsem slyšelo hodně chváli a já si ji někdy určitě pořídím :-)

7 Baška Baška | Web | 22. února 2014 v 20:56 | Reagovat

Chcela by som si ju kúpiť, no vždy si nájdem niečo lepšie =D Ale potrebovala by som nejakú, pretože tá moja štípe v očiach a keď píšeš že táto nie, tak to je super. Snáď ma niečo donúti si ju kúpiť =)

8 LexiChris LexiChris | E-mail | Web | 22. února 2014 v 22:21 | Reagovat

Wau tak to je super, ty jo skvělá cena, tak to ti závidím, že jsi to sehnala v takové skvělé ceně. Se nedivím, že jsi za to potom ráda, taky bych byla:-)..Wo tak aspoň že tak, jsi mi úplně vnukla skvělý nápad, uvažuji, že bych si ten keratin nechala udělat :-). Víš jaké mám vlasy že takže by to bylo super.

9 B. B. | E-mail | Web | 23. února 2014 v 14:56 | Reagovat

odličovač od  L'Oréal jsem ještě nikdy neměla a ani jsem o tomto neslyšela, ale podle toho co píšeš je hodně dobrý a až mi dojde můj odličovat zkusím nejspíše tento :))
______________________

PS: chtěla bych se prosím tě zeptat od koho máš tento krásný layout? :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama