Recenze: Oriflame - Marcel (lesky na rty)

11. února 2014 v 22:31 | sarah-lee |  Recenze
Tak po dlouhé době přidávám nějakou recenzi..tím se chci omluvit taky za pár denní nečinnost na blogu, škola je opravdu zlo no! :D A teď už k recenzi..přemýšlela, jsem na co bych mohla udělat a napadli mě tyto lesky..






Určitě víte, že já nejsem zrovna milovník rtěnek a lesků. Každopádně u mě určitě nějakou najdete a stejně tak i lesky..některý jsem dostala, něco si objednala. Tyto dva mám zrovna objednané z Oriflamu. Občas je využiji, když se mi k nečemu hodí, stejně ale raději jdu bez toho :) Co k nim? Oba jsou tekuté, na horním obrázku je příchutě Stramberry. Určitě ho znáte, byla to novinka v Oriflamu a bylo tam několik příchutí :) Ten na druhém obrázku bílý se třpitkami a na ústech působí přirozeně. Rty jsou plnější a vypadá to dobře! :)

Ten červenější vypadá výrazněji :)
Cena oba od 120 Kč
Hodnocení 8 z 10

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 LexiChris LexiChris | E-mail | Web | 11. února 2014 v 23:04 | Reagovat

Ahojky v pořádku vůbec se neomlouvej, vím, že škola dává zabratz obvzlášť teď:-)..Jsem moc ráda, že ikonka se líbí :-)..Jinak ty lesky vypadají zajímavě, i když taky nejsme řpíznivcem rtěten a lesků na rty, ale někdy když má člověk náladu si je i dá:-)

2 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | Web | 12. února 2014 v 6:12 | Reagovat

z oriflame lesky na rty mám, ale ne v takových tubičkách, ty nemám ráda :-) radějí kupuji ty co mají aplikátory

3 Sharkes - tutorialgirls Sharkes - tutorialgirls | Web | 12. února 2014 v 16:42 | Reagovat

jo ten od rimmelu je asi nejlepší co jsem kdy měla :) no a dneska jsem teda zkusila ten od dermacolu a neni to ono, nevydrzi :(

4 xoxoElizabeth | untrue.blog.cz xoxoElizabeth | untrue.blog.cz | Web | 12. února 2014 v 16:48 | Reagovat

Děkuji, ten šál jsem koupila normálně u vietnamců :)

5 Monbella Monbella | Web | 13. února 2014 v 11:05 | Reagovat

Super recenze. Jinak já lesky také mám ale moc nepoužívám..

6 foto-es foto-es | Web | 13. února 2014 v 16:52 | Reagovat

mají hezkou barvu, já už si musím taky dojít nějaký koupit :D jo a soushlasím s tou školou, tenhel týden jsem se nazastavila

7 DenysΔ DenysΔ | Web | 13. února 2014 v 22:02 | Reagovat

vypadají pěkně, ale já tohle nepouživám nesnesu to na puse.

8 Belli- Rose Belli- Rose | E-mail | Web | 14. února 2014 v 23:32 | Reagovat

Povedená recenze:) Já lesk na rty nepoužívám, nevím proč, ale strašně mi vadí :D

9 Dominika Dominika | Web | 15. února 2014 v 17:38 | Reagovat

Taky používám červený, ale takový fix z NYC a na to si dávám světle růžový lesk na rty :)

10 Niki ^^ Niki ^^ | Web | 15. února 2014 v 23:41 | Reagovat

Kdyby rtěnka tak klidně, ale na lesky si nepotrpím :D Každopádně obrá recenze (y) :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama