Recenze: Pump up Mascara booster (řasenka)

12. března 2014 v 22:16 | sarah-lee |  Recenze
Bomba, bomba, bomba..!! a chceš vědět proč? přečti si článek :)


Co se o ní říká?
Nádherné řasy! Nic nezmění tvoji tvář rychleji než-li sexy look s okouzlujícími řasami! Každá dívka si přeje mít vlasy přirozeně husté..Miss sporty nyní představuje skvělou řasenku PUMP UP BOOSTER pro každodenní použití. Řasenka navíc obsahuje vyživující sérum, které promění tvoje řasy během jednoho měsíce pravidelného používání ve zdravější a silnější. Chceš ohromit svými řasami? Je to úplně jednoduché..

Co o ní říkám já?
Není to poprvé, co jsem si ji koupila a musím velmi chválit, já jsem nanejvýš spokojená! Prostě jedna z nejlepších řasenek, co znám! Vyzkoušela jsem jich už spoustu,ale tato mi opravdu vyhovuje. Nedělá žmolky, nerozmazává se pod očima a vůbec neštípe, s čím mám většinou u některých problém! Mám po ní řasy nádherně dlouhé a prostě vypadá super. Jako malý detail bych dodala slepování, ale to se dá krásně zpravit jiným kartáčkem. Moc chválím!!




Samozřejmě bez toho nemůže nikdo být, aby byl takový kartáček jen u jedné značky řasenky. Někdo miss sporty nemusí, ale přesto se mu tato řasenka líbí. Na trhu se samozřejmě objevují i jiné řasenky od jiných výrobců s podobným kartáčkem.

Všechny tři mají podobný kartáček a dodávají vašim řasům krásný objem. Osobně mám vyzkoušenou právě tu od miss sporty, ale chystám se koupit si i tyto značky a vyzkoušet, jaký objem mají tyto. Není to samozřejmě ani drahá záležitost. Tyto řasenky seženete v kterékoliv drogérii. Co tato kráska dokáže?

Nejspíš to není moc vidět, vcelku se mi nepovedla, ale aspoň je vidět, že dělá řasy husté.


Má krásný hustý kartáček, který vašim řasům dodá objem..

Cena v drogérii dm od 69 Kč
Hodnoceno 9 z 10



 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Sharkess - tutorialgirls.blog.cz Sharkess - tutorialgirls.blog.cz | Web | 13. března 2014 v 9:29 | Reagovat

tu mám ráda :)

2 Andie Andie | Web | 13. března 2014 v 10:27 | Reagovat

Zrvna novou sháním, tak se na ní v drogerce mrknu :)

3 Dark Sayu (infinite-queens.blog.cz) Dark Sayu (infinite-queens.blog.cz) | Web | 13. března 2014 v 18:02 | Reagovat

vypadá pěkně:) já zrovna řasenku sháním, takže si ji asi pořídím také :)

4 Luci Dittr Luci Dittr | Web | 13. března 2014 v 18:08 | Reagovat

měla jsem ji také a je skvělá :)

5 Baška Baška | Web | 13. března 2014 v 18:40 | Reagovat

Špirálu mám tiež doma. Už som asi 3 recenzie po sebe videla s názorom že je hrozná a konečne niekto kto si myslí že je dobrá. Moc ju nepoužívam, no myslím si že to nie megaveľký prepadák ako všetci hovoria, i keď zase nie každému vyhovuje to isté. Z tých 3 špirál som vyskúšala okrem miss sporty aj rimmel a tá je super, lepšia ako táto =)

6 LexiChris LexiChris | E-mail | Web | 13. března 2014 v 20:54 | Reagovat

Pro něho to nepohodlné určitě nebylo on si za chvíli ustele i na záchodě :D....Jinak fajný návrh sháním řasenku, která by ty mé řasy nějak vylepšila protože je mám děsné, díky za skvělou motivaci :-)

7 B. B. | E-mail | Web | 14. března 2014 v 9:09 | Reagovat

Já tuto řasenku měla a zjistila jsem, e tento kartáček mít nemohu mě právě až tak hezké řasy nedělala :( ale věřím, že někomu ani je to asi i o tich řasách :D :) což já mám hodně debilní :D

8 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | E-mail | Web | 14. března 2014 v 17:07 | Reagovat

Tyhle kartáčky nemám ráda, takže si ji nekoupím :-)

9 Belli-Rose Belli-Rose | E-mail | Web | 14. března 2014 v 22:33 | Reagovat

Děkuju za tip, určitě jí vyzkouším!:)

10 foto-es foto-es | Web | 15. března 2014 v 10:26 | Reagovat

tak tu asi zkusím, mám hrozně krátké řasy a u většiny řasenek se mi dělají žmolky :/

11 Malíček Malíček | Web | 16. března 2014 v 9:18 | Reagovat

Kdybych doma neměla asi 4 řasenky, tak se po téhle krásce určitě mrknu. :D
A ani ten obal nevypadá zase tak špatně, jasně, že jsem viděla i hezčí, ale já osobně od miss sporty moc neočekávám, takže... :D
Jinak fajnová recenze. :)

12 Kačka (osobnivesmir.blog.cz) Kačka (osobnivesmir.blog.cz) | Web | 16. března 2014 v 15:06 | Reagovat

Je dobrá, ale noc neprodlouží řasy. Také se na kartáček dostane moc řasenky, to mi vadí. Musím si ten kartáček nejdřív otřít o hranu řasenky.

13 margaret-bitch margaret-bitch | 11. dubna 2014 v 17:35 | Reagovat

Nejlepší řasenka co jsem kdy měla! Zkoušela jsem i tu voděodolnou,ale ta není už tak dobrá. :/ Nemůžu si ale ztěžovat! :)

14 Terezah7 Terezah7 | Web | 17. dubna 2014 v 11:12 | Reagovat

Také ji mám a myslím si že by se mohla rovnat i těm dražším..také mě vyhovuje..

15 Hana Hana | Web | 24. června 2015 v 16:13 | Reagovat

Ahoj, holky určitě se vyplatí investovat do vodeodolnych řasenek, at se hned nerozmažete. Já si koupila minulý týden řasenku od Oriflame, jsem s ní spokojená.  Inspiraci jak nakupovat Oriflame levněji než jsou ceny v e-shopu nebo v katalogu najdete na http://www.kosmetika-sleva.cz

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama